Díjfizetési és lemondási tájékoztató

Díjfizetési és lemondási tájékoztató

Fizetési lehetőség

A foglalkozások díját a helyszínen tudja kiegyenlíteni bankkártyás vagy készpénzes fizetési móddal.

Díjaink

Az árakról a Áraink oldalon és a recepción tájékozódhatnak.

BÉRLET

Bérlet vásárlására a recepción van lehetőség. Bérlet típusok:

  • - 4 alkalom / hó
  • - 8 alkalom / hó
A bérletek árai a Áraink oldalon megtalálhatók. A bérletek árai tájékoztató jellegűek, azok az aktuális hónap heteinek száma alapján kerül meghatározásra. (Például: 5 hetes hónap)

Bérlet előnye

  • -biztosítjuk a hónapban tartandó foglalkozásokon a helyet
  • -felhasználói fiók kerül létrehozásra, ahol a jelentkezések kezelhetők (jelentkezés, lemondás)
  • -közvetlen csevegési (chat) felületet biztosítunk recepciós kollégánkkal
A bérlet névre és adott foglalkozásra szól. A bérlet nem átruházható. Továbbá másik foglalkozásra nem használható fel és nem módosítható.
A bérlet 1 hónapon belül felhasználandó.
A havi befizetések minden esetben a hónap első foglalkozásán történnek, az adott hónapban megtartandó foglalkozások száma szerinti összeggel. Ha a hónap elején hiányzik a gyermek, akkor visszamenőleg is ki kell fizetni az alkalmakat. Ezek ugyanúgy pótolhatóak, mint a hó közben történő hiányzások. (A táblázat 4 és 8 alkalmas havi díjakat tartalmaz, 5 hetes hónap esetén az árak az alkalmak számának megfelelően változnak.) Kérjük, hogy a foglalkozások zavartalan kezdése és lebonyolítása érdekében a fizetési időpontot szíveskedjenek betartani! Köszönjük!

Alkalmi fizetés

Alkalmi fizetésre csak kizárólag az első alkalommal és tört hónap esetén van lehetőség.

Hiányzás, lemondás

Hiányzás esetén 30 napon belül pótlási lehetőséget biztosítunk (a saját időpontokon kívül), amennyiben a hiányzást a foglalkozás kezdő időpontjához képest legkésőbb 24 órával korábban írásban jelezték (függetlenül attól, hogy a lemondás hétvégén, ünnepnap vagy hétköznap történik).

Amennyiben a lemondás nem történik meg időben, az alkalom igénybe vettnek számít.

A betegség vagy forgalmi akadály miatt történő lemondásokat ugyanígy kezeljük! Például, ha aznap reggel történik a lemondás betegség miatt, amelyik napon a foglalkozás lenne (vagy a megelőző 24 órában), akkor az késői lemondásnak számít, az ára felszámolásra kerül.

A szüneteket az állami rendszer szerint mi is megtartjuk, ehhez igazítva kérjük a havidíjakat befizetni. Például decemberben nincs rá mód, hogy valaki csak néhány alkalmat fizessen. A gyermek helye akkor biztosított januárra, ha a teljes decemberi havidíj rendezve van, kivéve az állami rendszer szerinti téli szünet időtartama.

A foglalkozások lemondása az alábbiak szerint történhet:

  • - Emailben: a recepcio@montessorifejlesztohaz.hu email címen vagy
  • - SMS-ben/telefonon: +36-30-116-8796-os telefonszámon vagy
  • - Regisztrált felhasználók esetén (BÉRLETESEK) a további lehetőség áll rendelkezésre a lemondásra: bejelentkezést követően a Felhasználói panel oldalon.

Kérjük lemondás esetén tüntessék fel a gyermek teljes nevét és a foglalkozás időpontját. A munkatársainknak szóban jelzett hiányzásokat nem tudjuk elfogadni.

​A foglalkozásra való jelentkezéssel és a foglalkozáson való részvétellel a szülő a fent leírtakat tudomásul veszi és elfogadja!

Üzenet küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével lehetősége van a személyes oldalának ill. az Ön által tartott foglalkozás(ok) adatainak módosítására, pontosítására. Üzenetére 24 órán belül válaszolunk.

Üzenet elküldve

Üzenetét továbbítottuk az oldal kezelőjének.