Házirend

Érvényes: 2024. január 01-től

Házirend

FOGLALKOZÁSOK

A foglalkozásokra való bekerülés feltétele egy felmérés, mely alapján javaslatot teszünk, hogy szükség van-e a fejlesztésre; illetve milyen típusú foglalkozást ajánlunk.

Foglalkozásaink egyéni vagy csoportos formában zajlanak. A csoportokat a gyermek igényeinek és a korosztályának megfelelően állítjuk össze.

A foglalkozások lehetséges időpontjai a felmérést követően kerülnek egyeztetésre. A foglalkozások 45 percesek, az előre egyeztetett időponttól számítva. Késés esetén nincs mód a hosszabbításra.

Kérjük, hogy a szülő (vagy a szülő megbízottja) minden esetben kísérje be a foglalkozásra a gyermeket, és jöjjön érte. Csak a szülőnek vagy a szülő által írásban megbízott személynek adjuk át a gyermeket.

Kérjük, hogy a gyermek a foglalkozásokra ne éhesen és szomjasan érkezzen. Étkezni kizárólag a kertben és a váróban lehet.

A foglalkozás előtt 5 perccel érkezzenek meg, és küldjék/vigyék el a gyermeket WC-re. (A foglalkozás megszakítása megzavarja az óra menetét.)

RUHÁZAT

Az utcai cipőt az előszobában kérjük levenni. Kérjük a kísérőket, hogy húzzanak lábzsákot, vagy a kinti cipőt cseréljék váltópapucsra.

A foglalkozásokon kérjük a kényelmes ruházat, mozgásfejlesztő foglalkozásokon a tapadós zokni viselését, az esetleges balesetek megelőzése céljából. Kérjük, hogy mindenkinek legyen saját csúszásgátlós zoknija!

KERTHASZNÁLAT, VÁRÓ, FEJLESZTŐ SZOBÁK

A váróban és a játszószobában elhelyezett könyveket, játékokat a kertbe kivinni, vagy hazavinni tilos. A polcról levett játékokra vigyázzanak, azokat a helyükre tegyék vissza.

Az őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

A kültéri játékok kizárólag a szülő/kísérő (18 év feletti személy) felügyelete mellett, és felelősségére használhatók.

PARKOLÁS

A Fejlesztőház udvarán ingyenes parkolást vehetnek igénybe a foglalkozás idejére. Beállni a Tartsay utcáról nyíló nagykapun van lehetőség. Az udvaron történő parkolási szándékukat kérjük a jelentkezéskor a Megjegyzés részben tüntessék fel.

Kérjük a szülőket, hogy fokozottan figyeljenek oda, hogy ne álljanak el szomszédos bejáratot, kertkaput, a kiszállás és beszállás idejére se! Ha nincs hely a Fejlesztőház udvarán vagy közvetlen közelében, parkoljanak néhány házzal arrébb.

BETEGSÉGEK

Kizárólag teljesen egészséges gyermek és kísérője érkezzen a fejlesztésekre. Beteg gyermeket nem tudunk fogadni!

VÍRUSHELYZET

A kilincseket, lámpakapcsolókat, wc-ket, csapokat, padlót, fejlesztő eszközöket naponta többször fertőtlenítjük. Gyakran szellőztetünk és légtértisztító aerosolt használunk.  A váróban és a játszószobában levő és a kerti játékok saját felelősségre használhatóak, naponta többszöri fertőtlenítésüket nem tudjuk vállalni.

Amikor az esetszámok aktuális állása vagy a törvényi szabályozás megkívánja mi maszkban (orrot és szája eltakaró) dolgozunk és ez kötelező a szülőknek is amennyiben bent tartózkodnak.

Üzenet küldése

Az alábbi űrlap kitöltésével lehetősége van a személyes oldalának ill. az Ön által tartott foglalkozás(ok) adatainak módosítására, pontosítására. Üzenetére 24 órán belül válaszolunk.

Üzenet elküldve

Üzenetét továbbítottuk az oldal kezelőjének.